Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2009

Διαμαρτύρομαι για τις “Αποζημιώσεις” των 61εκ ευρώ προς τους υψηλόμισθους λιμενεργάτες του ΟΛΠ.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΚΤΙΒΙΣΜΟΣ – Εάν συμφωνείτε με την κάτωθι διαμαρτυρία παρακαλούμε διαδώστε την και επικοινωνήστε με τον Πρωθυπουργό κ. Γεώργιο Παπανδρέου στο:

dialogue@politicalforum.gr

ή στην έτοιμη φόρμα επικοινωνίας:

http://www.papandreou.gr/papandreou/content/contact.aspx?l=2&citizen=1

ΘΕΜΑ: Διαμαρτύρομαι για τις “Αποζημιώσεις” των 61εκ ευρώ προς τους υψηλόμισθους λιμενεργάτες του ΟΛΠ.

Προς τον Πρωθυπουργό κ. Γεώργιο Παπανδρέου,

Αξιότιμε κύριε Πρωθυπουργέ,
Είμαι φορολογούμενος πολίτης και θέλω να διαμαρτυρηθώ για την απόφαση της κυβέρνησης να καταβάλει 61.000.000 ευρώ για την εθελουσία έξοδο 300 περίπου εργαζομένων στο λιμάνι του Πειραιά. Είναι σκανδαλώδες – εν μέσω μάλιστα οικονομικής κρίσεως - να κατευνάζονται οι πιέσεις των υψηλόμισθων λιμενεργατών με τέτοιου είδους κινήσεις. Πόσο μάλιστα όταν οι απεργιακές κινητοποιήσεις τους κρίθηκαν παράνομες και καταχρηστικές από το δικαστήριο.

Το προσωπικό σας αλλά και κυβερνητικό πολιτικό κόστος θα είναι πολύ μεγαλύτερο αν τελικά προχωρήσετε σε αυτήν την άδικη παραχώρηση, αφού οι 300 λιμενεργάτες και οι οικογένειες τους είναι κατά πολύ λιγότεροι των εκατομμυρίων ψηφοφόρων που σας εμπιστεύτηκαν την τύχη της χώρας. Ποιος επιτέλους κυβερνάει αυτόν τον τόπο, η εκλεγμένη κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ ή το ΚΚΕ;

Επίσης, ας συνυπολογίσουμε και τα λάθος μηνύματα που στέλνονται στους πολίτες όσον αφορά την εκστρατεία σας κατά της εκτεταμένης φοροδιαφυγής. Πως αναμένουμε τους πολίτες να καταβάλουν τους φόρους τους όταν η κυβέρνηση με τόση ευκολία μοιράζει τα χρήματα τους σε διάφορες ήδη προνομιούχες ομάδες πίεσης;

Σας υπενθυμίζω την προεκλογική σας δήλωση “δεν χρωστάω σε κανέναν” και σας παρακαλώ για το καλό του τόπου να μην υποκύψετε στις πιέσεις των λιμενεργατών.

Με εκτίμηση

Ονοματεπώνυμο:
Διεύθυνση:
E-Mail:
Τηλ:

2 σχόλια:

  1. Δεν είναι ανεκτό απο τους σκληρά δοκιμαζόμενους, εκτός "κράτους" εργαζόμενους, που καταβάλλουμε κάθε τακτική και έκτακτη υποχρέωση μας στο Δημόσιο και είμαστε συνεπείς και υπεύθυνοι πολίτες, να εξασφαλίζεται η συναίνεση των θρασύτατων συντεχνιών του Δημόσιου τομέα, στενού και ευρύτερου, με τέτοιου είδους χαριστικές εφάπαξ παροχές και μετέπειτα εσαεί επιβάρυνση των ταμείων, άραγε για ποιό όφελος; Φτάνει πια το πάρτυ των κρατικοδίαιτων και στις ΔΕΚΟ με χρήματα που πάλι οι συνεπείς θα κληθούμε να καταβάλλουμε. Αντιληφθείτε επιτέλους τη ψυχολογία μας: αισθανόμαστε ότι καταβάλλουμε λύτρα για να απελευθερωθούμε από κάποιους άρπαγες, που συνεχώς βάζουν χέρι στη τσέπη μας.(ΟΤΕ, ΔΕΗ, ΟΣΕ, ΟΛΠ, ΔΕΠΑ, ΟΠΑΠ κλπ ών ούκ έστι αριθμός ΔΕΚΟ),χωρίς ταυτόχρονα να είμαστε λήπτες στοιχειωδώς ανεκτών υπηρεσιών. Κι όλα αυτά επειδή εσείς οι πολιτικοί: α)τους διορίσατε.β)τους προικίσατε με πακτωλό χαριστικών παροχών και προκλητικών προνομίων.γ)τους έχετε αναγάγει σε προνομιακούς συνομιλητές και τείνετε ευήκοο ούς σε κάθε παράλογη απαίτηση τους. Φτάνει πιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλοι μας μοιραζόμαστε τον εκνευρισμό σου για αυτές τις αδικίες Γιώργο. Πρέπει οι πολιτικοί μας να αντιληφθούν ότι δεν τους επιτρέπουμε πλέον την εν λευκώ διαχείρηση των χρημάτων μας. Παρακαλούμε όλους τους πολίτες να αποστείλουν την άνωθεν επιστολή στον Πρωθυπουργό και να την διαδόσουν στο περιβάλλον τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή