Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2009

Πολιτική αλητεία και από τον κ.Καραμανλή

Δεν τον ψηφίζω, ωστόσο τον είχα σε εκτίμηση! Ο Καραμανλής είναι και αυτός τελικά ένας διπρόσωπος αλήτης! Πως;

Είδα στην τηλεόραση κάποιες διαφημιστικές προβολές του ΟΑΕΔ. Αναφέρουν πως καταπολέμησαν την ανεργία (για τους ανίδεους βέβαια αυτά, εμείς οι άνθρωποι της αγοράς γνωρίζουμε τι πραγματικά συμβαίνει), πως δημιούργησαν επιτυχημένες σχολές επαγγελματικής κατάρτισης κτλ. Ουσιαστικά προβάλουν το “έργο” τους.

Πρώτον, ο ΟΑΕΔ δεν είναι εταιρία και δεν παράγει προϊόντα ώστε να αναγκάζεται να διαφημίζεται για να είναι ανταγωνιστικός στην αγορά.

Δεύτερον, οι διαφημίσεις αυτές προβάλλονται αποκλειστικά εν μέσω εκλογικής περιόδου, με άλλα λόγια λειτουργούν κυριολεκτικά για την προεκλογική προώθηση της Ν.Δ.

Κοστίζουν αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ αυτές οι τηλεοπτικές διαφημίσεις και φυσικά χρηματοδοτούνται από τα κεφάλαια του ΟΑΕΔ, δηλαδή από τον εθνικό προϋπολογισμό. Δεν σας έφτασαν οι μίζες της Siemens και ποιος ξέρει και πόσων άλλων, δεν σας φτάνει η ήδη παχυλή κρατική χρηματοδότηση του κόμματος, πρέπει να κλέψετε και χρήματα από τον προϋπολογισμό για την προεκλογική σας εκστρατεία. Τα δικά μας χρήματα! Τα χρήματα τα οποία δεν δίνετε ως αύξηση στους συνταξιούχους, που δεν δημιουργείτε αποχετευτικά συστήματα στην περιφέρεια, που δεν εξαλείψατε όλες τις απογευματινές σχολικές βάρδιες των παιδιών μας, που δεν ενισχύετε περεταίρω τις πολύτεκνες οικογένειες.

Είμαι σίγουρος ότι βλέπετε τηλεόραση κύριε Καραμανλή (για να μην υποστηρίζεται ότι δεν το γνωρίζατε!). Αυτό κ.Καραμανλή είναι πολιτική αλητεία και είστε υπεύθυνος που το επιτρέπετε να συμβαίνει. Γιατί να σας ψηφίσουμε; Μας έχετε τόσο δεδομένους και ηλίθιους που μας κλέβετε ολοφάνερα μπροστά στα μάτια μας (χρήση εθνικών πόρων για ιδίο όφελος) και με περίσσια περηφάνια το προβάλετε και στην τηλεόραση! Τέλος ο εμπαιγμός! Οι ελεύθεροι πολίτες αρχίζουμε να τιμωρούμε!

Δυστυχώς στην Ελλάδα δεν έχουμε ακόμη καταφέρει να δημιουργήσουμε ένα κράτος δικαίου όπου το δημόσιο και ο κρατικός μηχανισμός λειτουργεί ανεξάρτητα από τις επιθυμίες του εκάστοτε κυβερνήτη. Πρέπει και αυτό να είναι ένα από τα αιτήματα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου